Villa Turkije

Genieten van mooi weer, een aantrekkelijk klimaat, een andere cultuur en de luxe van een villa? Bij Villa Azuro kan je een villa huren die geschikt is voor 6 tot 14 personen; ideaal dus voor met je vrienden of familie. Turkije is inmiddels weer een vakantieland in opkomst en dat is vooral te danken aan de garantie voor mooi weer, midden in het Middellandse Zeeklimaat. De villa Turkije is gevestigd in de indrukwekkende provincie Bodrum, in het zuidwesten van het land en direct aan de Egeïsche Zee. Omgeven door luxe en voor een aantrekkelijke prijs kan je hier de zomer doorbrengen.

Cultuur én zon

Turkije staat niet alleen bekend om haar warme en zonnige zomers, maar ook om de diverse cultuur. Het land is deels gelegen in Europa, maar grotendeels in Azië. Van beide culturen is het nodige te vinden in Turkije en dat zorgt ervoor dat je in Gundogan, waar de villa’s van Villa Azuro zijn te vinden, niet alleen kunt genieten van de zon, zee en het strand, maar ook van de unieke cultuur. Het schiereiland Bodrum staat bekend om haar gastvrije imago en is al jarenlang één van de favoriete vakantiespots van veel Europeanen.

Alle luxe die je nodig hebt

De villa’s van Villa Azuro in Gundogan zijn voorzien van alle luxe die je nodig hebt. Een schoon interieur, zwembad bij het huis, comfortabele ligstoelen en uitzicht op de Egeïsche kust. Wil je even met je vrienden of familie even weg van de villa, dan kan je twee kanten op; enerzijds heb je de Egeïsche Zee met volop waterplezier, maar anderzijds staat het schiereiland Bodrum ook bekend om haar prachtige, ongerepte natuur. De villa’s zijn geschikt voor 6 tot 14 personen en compleet ingericht; je kunt er zorgeloos genieten van de vakantie van je dromen.